Vardagslydnad

Vardagslydnad 1 (Grundkurs)

Kurs för dig med en unghund eller äldre. Du behöver inte ha gått någon kurs sedan tidigare. Här tränar vi roliga och lättsamma övningar som stärker er relation, vi fortsätter att bygga på förtroendet, samarbetet och tryggheten mellan dig och din hund.


Vi tränar kontaktövningar, koppelträning, sitt, ligg, stå, stanna kvar, inkallning mm. Här tränar vi momenten utan eller med små störningar.

Praktiken varvar vi med teori där vi går igenom: Inlärning på bästa sätt, Hundens språk och signaler, Positivt ledarskap och hälsovård. 

 

Max 6 hundar

Instruktör: CissiKursdatum: Torsdagar 4/4, 11/4, 18/4 och 25/4.

Tid: 19.00-20.30.

Pris: 2400kr inkl. kursmaterial & fika.

Plats: Wenngarn, vid uppehåll är vi ute. Lokal finns om vi önskar vara inomhus vid mycket nederbörd eller kyla.
               


Vardagslydnad 2 (Fortsättningskurs)

För dig som har gått kurs tidigare och som nu vill börja träna med störningar. Vi fortsätter att träna kontaktövningar, koppelträning, sitt, ligg, stå, stanna kvar, inkallning mm. Fast nu börjar vi utmana dig och hunden maximalt genom att lägga på stora störningar.


Träningen sker inte längre på grus eller asfalt, nu förflyttar vi oss till gräs där det finns mer lukter. Kursen startar på Wenngarn, men några av kursträffarna kan även ske utmed strandpromenaden eller på torget utanför Rådhuset.

Instruktör: Cissi


Max 6 hundarKursdatum: -

Tid: 19.00-20.30

Pris: 2400kr.