Hundpsykolog

Hundpsykolog

Har din hund problem med någon sorts rädsla tex för ljud så som smällare/åska eller har svårt att vara ensam hemma? Visar den aggression och rädsla mot andra hundar/människor eller vaktar den sina saker, tomten, mat mm.  Jagar den joggare, vilt, cyklar eller är stressad och skäller mycket? Då kan ni få hjälp av oss.


För att ni ska få så bra hjälp som möjligt görs alltid en utredning/intervju. Ingen rehabiliteringsträning påbörjas innan en utredning är genomförd.


En utredning går till på följande sätt:

Utredningen sker hos oss på Wenngarn, vid undantagsfall hemma hos kund. Vi går på djupet kring bakgrund och orsaker till problematiken. Detta tar ca 1,5h. En personlig träningsplan utformas och under vår andra träff går vi igenom träningsplanen. Vi förklarar orsaken till hundens beteende och hur vi ska träna detta så det passar dig och din hunds behov. Därefter påbörjas träningen.


På resterande träffar går vi igenom hur er träning går samt vad ni skall träna på till nästa gång vi ses.

Den största delan av träningen görs av dig men med handledning från oss. Vanligtvis så ses vi var 3-4:e vecka, 1-1,5h. Mellan våra träffar finns vi som support via e-post och telefon. Genom att gå till väga på det här sättet så behöver det inte bli så fruktansvärt dyrt. Och chansen att nå positivt resultat med träningen blir större än vid vanlig privatträning eftersom en utredning görs. Har ni något problem, vänta inte för länge med att söka hjälp.

Desto fortare man tar tag i ett problem, desto lättare är det oftast att lösa det.

                       

Priser:

Utredning från 1200kr (Endast första träffen)

Träning vardagar kl:09.00-16.00 från 800kr/h

Träning vardagar kl:16.00-21.00 från 950kr/h

Träning helger från 1200kr/h

Milersättning på 25kr/mil tillkommer samt resetidsersättning på 350kr per påbörjad halvtimme.


Bokning:

Görs genom att fylla i kontaktformuläret på sidan Kontakt. Skicka in anmälan så återkommer vi med olika tidsförslag. 
Avbokning:

Privatträningar avbokas senast 24h innan bokad tid, senare avbokning sker med full debitering. Blir du eller din hund sjuk så återbetalas avgiften mot uppvisande av veterinär/läkarintyg om betalning skett i förväg.